partner van businessvisie
Businessvisie

Friesland onderneemt, laat je inspireren!

Kennis is een belangrijk ingrediënt voor groei. MKB’ers in de provincie Fryslân kunnen voor het vergroten van hun kennisniveau op het gebied van bedrijfsontwikkeling, innovatie en strategische HR subsidie ontvangen. Maar liefst 50% van de kosten voor het inschakelen van een onafhankelijke deskundige óf deelname aan (in-company) opleidingen, trainingen, seminars of cursussen kunnen worden gesubsidieerd.

Programma:

19.00 – 19.30 uur Inloop / informatieplein / netwerken

19.30 – 20.00 uur 1e ronde workshops

20.00 – 20.30 uur Pauze / informatieplein / netwerken

20.30 – 21.00 uur 2de ronde workshops

21.00 – 22.00 uur Borrel / informatieplein / netwerken

DATUM EN TIJD: 

Dinsdag 11 september 2018

19.00 uur – 22.00 uur

GRATIS TOEGANG  

Max 100 deelnemers, vol is vol!

LOCATIE:

BusinessCentre Bercoop

Willinge Prinsstraat 20

8421 PE Oldeberkoop

088 420 2200

Keuze uit 4 workshops:

Mkb’ers in de provincie Fryslân kunnen subsidie ontvangen voor het vergroten van hun kennisniveau op het gebied van bedrijfsontwikkeling, innovatie en strategische HR. 50% van de kosten voor het inschakelen van een onafhankelijke deskundige of deelname aan (in-company) opleidingen, trainingen, seminars of cursussen zijn subsidiabel. Laat je inhoudelijk informeren en inspireren over de “Voucherregeling MKB Fryslan 2018”, een workshop van SNN.

Wat is de waarde van een assessmenttool voor uw organisatie? Een assessmenttool kan worden ingezet bij een selectieprocedure, zo geeft het u een objectief beeld van een persoon achter het cv. Of zet een assessment in als ontwikkeltool, van waaruit verder kan worden ontwikkeld in de vorm van trainingen, coaching en opleiding. VIPD meet dit aan de hand van eigen assessments, die zich met name richten op de soft-skills (zoals drijfveren en gedragsstijlen). Wij vertellen je graag meer over onze visie op de inzet van assessmenttools en hoe je hiermee een vertaalslag kan maken naar strategisch HR beleid. Hoor er meer over tijdens onze interactieve workshop.

Een belangrijk ingrediënt voor de groei van je bedrijf is kennis. Laat je in deze workshop informeren en inspireren over de mogelijkheden die de unieke combinatie van DPML Adviesgroep en Holland Opleidingen Groep biedt. DPML Adviesgroep ondersteunt organisatie bij het opstellen van bedrijfsplannen en procesoptimalisatie. Holland Opleidingen Groep traint de medewerkers zodanig, dat de competenties van de medewerkers weer naadloos aansluiten bij de organisatie. Deze unieke samenwerking heeft reeds vele ondernemers geholpen bij het realiseren van hun (groei)ambities. 

Businessvisie De kernsuccesfactor voor duurzame groei van jouw bedrijf is klantwaarde. Om je te onderscheiden van je concurrentie is tegenwoordig meer nodig dan alleen een goed product of dienst. Klantwaarde creëer je door kennis en inzichten in de koopreis van (potentiële) klanten vertaald naar excellente klantbeleving. Weten en begrijpen wat oorzaken zijn waardoor latente behoeften manifest worden. Weten welke vragen, gedrag, verwachtingen en afhaakmomenten er bij jouw (potentiële) klanten spelen. Laat je informeren en inspireren over het proces, de stappen en de moments of truth voor duurzame groei. Een interactieve workshop van BusinessVisie die je direct kunt toepassen.

Aanmelden:

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Het event begint over:
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
partner van businessvisie
Businessvisie